Miranda Beuk

Miranda is de spin in het web die van alle disciplines één geoliede machine weet te maken. De allround ervaring die zij de afgelopen 25 jaar in de evenementenbranche heeft opgedaan, haar organisatietalent en perfectionisme, maken dat zij rechtstreeks voor opdrachtgevers werkt, maar ook door vooraanstaande evenementenbureaus wordt gevraagd voor ondersteuning.
 
Haar werkwijze is uniek te noemen. Uniek, omdat ze voor ieder evenement, nationaal of internationaal, groot of klein, een team met professionals formeert dat aansluit bij het type evenement en de vraag van de klant. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om zeer flexibel te opereren, optimale kwaliteit en creativiteit te bieden en in te spelen op de laatste trends. En dit alles tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding door de lage overheadkosten.

Totaalorganisatie

Een evenement kan vanuit iedere invalshoek worden benaderd. Gaat het om totaalorganisatie, dan voorziet Miranda Beuk in het concept, de juiste boodschap, een passende locatie en inrichting, audiovisuele voorzieningen, alle logistieke zaken, culinaire invulling, entertainment, etc. Hiervoor kent zij de juiste specialisten met passie voor hun vak die aansluiten bij het type evenement en de wensen van de opdrachtgever.

Maar Miranda kan ook modulair werken. Bijvoorbeeld als een Marketing & Communicatie afdeling zelf een campagne heeft bedacht, een opdrachtgever een vaste leverancier op het gebied van techniek heeft of een preferred cateraar wil inzetten, alles kan. Miranda kan de overige benodigde disciplines oppakken, alles samenbrengen en coördineren met als eindresultaat: een prachtig totaalevenement.